یوبیسافت و اضافه شدن محتویاتی به watch dogs

watch dogs

یوبیسافت تایید کرد که تاخیرهای بوجود آمده برای آنها مزایایی داشته و باعث اضافه شدن محتویاتی به بازی Watch Dogs شده است.
یوبیسافت در گزارشی ادامه داد : تیم توسعه بسختی مشغول زیبا سازی و در واقع جلا بخشیدن به این عنوان بوده اند تا تجربه ای بیادماندنی و خاطره انگیز از بازی های جهان باز ( open world ) به گیمر ها بدهند . در همین راستا زمان اضافه بدست آمده باعث شد تیم این شانس را داشته باشد که محتویاتی را به بازی اضافه کند .
بر اساس گفته سازمان رده بندی استرالیا ( ACB ) ، یوبیسافت آپدیت جدید با محتویات اضافه شده را به این سازمان ارسال کرده. تصمیم اصلاح و تغییر رده بندی این بازی از +۱۵ به +۱۸ توسط همین سازمان صورت گرفته بوده است.
جزییات این محتویات اضافه شده جدید ارایه نشده ولی بر اساس نوشته های این سازمان میتوان حدس زد که چیزهایی مربوط به خشونت ، مسایل جنسی و مواد مخدر بوده است.
kotaku یک کپی از گزارش این سازمان بدست آورده که در آن آمده : محتویات اضافه شده دارای خشونت های جنسی میباشد که مناسب رده بندی سنی +۱۵ نمیباشد.
این عنوان قرار است برای pc و کنسول های PS3 , PS4 و Xbox360 , Xbox One در پایان ماه می منتشر شود البته اگر دوباره دستخوش تغییرات زمانی و تاخیر نشود .

علی هاشمی

من سید علی هاشمی هستم ؛ عاشق ناکام بازی و انیمیشن ! خوشحالم که در خدمت کاربران این سایت هستم

شما ممکن است این را هم بپسندید

۱۱ پاسخ‌ها

  1. m.maraghi گفت:

    افتخار میکنم که طرفدار watch dogs ام

  2. سعید نیکبخت گفت:

    دقیقا حرف دل من رو زدی دوست عزیز. من هم افتخار میکنم ;)

  3. Aiden pearce گفت:

    پایان این ماه !!!!
    مگه ۶ خرداد نمیاد؟؟

  4. سعید نیکبخت گفت:

    این ماه نمیاد برادر که. همون خرداد میاد

  5. Aiden pearce گفت:

    این عنوان قرار است برای pc و کنسول های PS3 , PS4 و Xbox360 , Xbox One در پایان ماه می منتشر شود البته اگر دوباره دستخوش تغییرات زمانی و تاخیر نشود.
    پس این متن یعنی چه؟؟

  6. Aiden pearce گفت:

    ببخشید قسمت (ماه می رو نخوندم).:دی

  7. یوبیسافت عزیز ما مزایا نمیخوایم .منتشر کن دیگه :(((

  8. Dementor گفت:

    اره بابا . مردیم از انتظار

  9. ryse گفت:

    من که از تاخیرش خوشحال شدم هر چه سازندگان بیشتر زمان داشته باشن بازی بهتری عرضه میکنن :)

  10. فرشید صلح جو گفت:

    میتونست بازی رو منتشر کنه و برای این مزایا DLC عرضه کنه.
    هوم؟؟؟خیلی این طوری بهتر می شد!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *