مدیر عامل ارشد سابق EA حالا مدیر عامل ارشد Unity است

آقای John Riccitiello به سمت مدیرعامل ارشد توسعه دهنده موتور بازی سازی Unity، شرکت Unity Technologies، نایل گردید. وی در شرایطی جانشین آقای David Helgason شده است که تا مارس سال گذشته، در پست مدیر عاملی ارشد در خدمت Electronic Arts قرار داشته است. پس از جدایی از EA، آقای John Riccitiello تا به  امروز به عنوان عضوی از هیات رئیسه Unity Technologies  مشغول فعالیت بوده است. وی در مورد پست جدیدش می گوید:

 

Unity به عنوان یک نیروی نیروی مثبت در صنعت گیم مدت ها حضور داشته است. اکنون این یک فرصت طلایی و غیرقابل توصیفی برای بنده است که Unity را به جلو هدایت نمایم. Unity چیزی بیش از یک موتور عالی یا یک بسته خدماتی است. یک انجمن شگفت انگیز، متنوع و متفاوت از تولیدکننده هاست که بسیاری از آن ها، طرز تفکر ما را در مورد طراحی و تولید گیم متحول ساخته اند. ماموریت Unity – در دسترس همگان قرار دادن توسعه بازی ها – ماموریت مهمی است که خیلی خوشحالم در به پیش راندن آن کمک می کنم.

 

فرشاد خرمی

فعال در عرصه گیم عمدتا به عنوان خبرنگار. ژورنالیستی سایبر را به عنوان یک حرفه نگاه می کنم و مطالعات بسیاری در این زمینه داشته ام. همچنین تجربیات و اطلاعاتی در زمینه نقد و بررسی گیم و اصول و فنون آن دارم.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *