۱۴ تصویر از محیط های مختلف بازی آتش بست:ترکمنچای
بازی آتش بست:ترکمنچای توسط شرکت آفرین رسانه ماندگار و با حمایت مرکز توسعه رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ساخته شده است.سبک این بازی اکشن اول شخص بوده و داستان آن درباره اتفاقات تاریخی قرن نوزدهم و عهد نامه گلستان و ترکمنچای است.این بازی در ۴ کشور ایران، آذربایجان، ارمنستان، گرجستان اتفاق میافتد که تمام این ۴ کشور در بازی شبیه سازی شده اند.در بازی آتش بست بازیباز در دو نقش آصف و آراز ایفای نقش می کند که هر دو از یاران وفا دار عباس میرزا بوده اند.
اکنون می توانید تصاویری از محیط های مختلف ایرن بازی را مشاهده کنید:
(برای دیدن تصاویر در اندازه واقعی بر روی آن ها کلیک کنید)
این بازی بهمن ماه سال جاری (۹۲) در سراسر کشور عرضه خواهد شد و نسخه بین المللی آن نیز به ۷ زبان اصلی دیگر جهانی ترجمه گردیده که در سال ۲۰۱۴ وارد بازار های منطقه آسیای میانه,خاور میانه و اروپا میگردد.
منتظر اطلاعات جدید تر از این بازی باشید …














من کلا با بازیای این شرکت زیاد حال نمیکنم!البته گرافیک این بازی نسبت به میرمهنا خیلی بهره ولی وقتی تریلر این بازیو دیدم اصلا خوشم نیومد!حرکت کاراکترا افتضاحه!آبجکتاام که همون آبجکتای بازی میرمهناست!
تریلری که در مطلب قبلی منتشر شد همون طور که گفتم مال یک سال پیش هست و قطعا تا کنون کیفیت بازی بهتر شده.در مورد آبجکت ها هم باید گفت اکثر بازی های اپیزودی و مجموعه ای هم همین طور اند و کلیت بازی در آن ها تغییر نمی کند. اما ایده و جذابیت اضافه بازی می کنند که امیدواریم در این بازی هم نسبت به بازی میرمهنا ایده های جدیدی ببینیم.
البته دوست داشتن این جور بازی ها سلیقه ای هست.
سلام.اقا این سربرگی که برای وبلاگ داشتی عکس شبگرد و تراتئون توش بود رو داری برام بفرسنی؟
نه متاسفانه.آرشیو تصویریم طی یک اتفاق کلا پاک شدند.
نمیدونی کجا اپلودش کردی؟
داداش به نکته ظریفی اشاره کردی.پیداش کردم.
http://s1.picofile.com/file/7908787739/head.jpg
راستی.برا چی میخاستی؟
دارم یه وبلاگ میزنم که کارش کمک در بازی ایرانی؟دستت درد نکنه.
موفق باشی.
هر وقت زدی آدرسش رو بهم بده
http://www.irgh.blogsky.com/ادرس وبلاگی که گفتم.
یه سری بزن.ببیین خوبه؟
دیدم.خیلی خوبه.گسترشش بده
از چه نظر؟
کلا
برای دانلود کی نیام