اگر Halo جدیدی در لانچ Xbox One منتشر میشد دیگر Halo 4 وجود نداشت

نسخه ی جدید فرنچایز Halo میتوانست در زمان لانچ کنسول Xbox One منتشر شود ولی ولی اگر مایکروسافت نسخه ی چهارم این سری را لغو میکرد بسیاری از طرفداران Xbox 360 خود را از دست میداد.برای اطلاعات بیشتر میتوانید به ادامه مطلب رجوع کنید.

آقای Phil Spencer رئیس تمامی استدیو های Microsoft در رابطه با این موضوع گفتند که:

چند سال قبل ما بحث میکردیم که آیا Halo جدیدی را برای لانچ همراه با Xbox One منتشر کنیم و یا نسخه ی چهارم را منتشر کنیم؟ما تصمیم گرفتیم که Halo 4 را برای سال قبل آماده کنیم و به هیچ روشی نمیتوانستیم ۳۴۳ را  وادار به ساخت یک Halo کامل آن هم فقط در طول یک سال کنیم.پس آن کاری بود که ما انجام دادیم و من نیز در رابطه با آن بسیار خوشحال ام.

اسپنسر نیز از رویه ساخت کند بازی های Halo توسط مایکروسافت دفاع کرد و نظر خود را در رابطه با فرنچایز هایی که مانند Call Of Duty به صورت سالیانه منتشر میشوند گفت:

بر خلاف فرنچایز هایی که بازی های خود را به ۱,۰۰۰ مردم میفروشند،تیم ۳۴۳ به صورت کاملا محکمی پشت Halo ایستاده است و آنها تیم Halo ما هستند.

در یک بحث و گفتگو درباره ی عرضه ی Halo د زمان لانچ-یک Halo واقعی در زمان لانچ،یعنی یک نسخه ای مانند Halo 4 و یا ۵-چیزی بود که ما بایستی ۲ یا ۳ سال پیش ساخت آن را آغاز میکردیم.ما بحث های خود را به پایان رساندیم و تصمیم گرفتیم که Halo 4 را که توسط ۳۴۳ Industries در حال ساخت بود را برای Xbox 360 بسازند تا بتوانند اولین موفقیت خود را بر روی این کنسول داشته باشند.

به هر حال کمپانی مایکروسافت یک نسخه ی جدید را از این سری پر طرفدار معرفی کرده است ولی بدون هیچ اطلاعاتی…

سید عباس برسی زاده

I think about all of us walking our own green mile each in our own time.but ohh God,sometimes the Green Mile seems so long.

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *