باز هم دفاع Ubisoft از Watch Dogs|نسخه نهایی PS4 هیچ کم و کاستی نسبت به E3 2013 ندارد

چند روز پیش یک تریلر داستانی جدید از Watch Dogs منتشر شد که اوضاع طبق نقشه پیش نرفت و بسیاری از گیمر ها بر کم شدن قدرت گرافیکی این عنوان نسبت به E3 2013 اعتراض کردند.دیروز نیز کمپاین یوبیسافت از این عنوان دفاع کرد و قول داد تا مانند همان E3 خواهد بود.آقای Jonathan Morin کارگردان اجرایی این عنوان از طریق حساب شخصی توییتر خود طرفداران را از نسخه نهایی این عنوان با همان گرافیک E3 2013 مطمئن کرد.

یکی از کاربران از او پرسید که آیا نسخه PS4 بازی Watch Dogs مانند دمو E3 2013 خواهد بود که او نیز در جواب گفت چندین بار گفت بله.

امروز نیز یک همایش دیگری برگزار شده بود که طی آن آقای Morin گفت که طرفداران نباید نگران کیفیت گرافیکی عنوان Watch Dogs باشند و تریلر داشتانی نیز برای آشنا کردن شما با زمینه داستان زندگی آیدن منتشر شده بود.او اضافه کرد که تیمشان در مونترئال،در حال پولیش کردن بازی و دیگر کارهایی برای کیفیت گرافیکی این عنوان هستند و دیگر نگران گرافیک این بازی نباشید.

سید عباس برسی زاده

I think about all of us walking our own green mile each in our own time.but ohh God,sometimes the Green Mile seems so long.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۴ پاسخ‌ها

  1. سید عباس برسی زاده گفت:

    چه گیری دادن این طرفدارا بهشون!!!

  2. ABS92 گفت:

    آخه یکمی این تریلر آخریه شک برانداز بود.حق دارن.
    بابا یجوری باشه ماهم بتونیم بااین سیستمای دیزلیمون بازیش کنیم

  3. بابک گفت:

    خدا رو شکر.تابستون امسال یه کنسول نسل هشتمی سونی(PS4)می خرم و …….. فقط کاش واسه اونgta vتایید شه ای خدا از سر تقصیرات راک استار نگذره همه رو کشت باو کی تایید خوهد کرد آخه: (

  4. Saeed Sj گفت:

    تریلر رو از کجا دانلود کنم ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *