تصاویری از محتوای Blood and Wine بازی The Witcher 3: Wild Hunt منتشر شد
به تازگی شرکت CD PROJEKT RED دو تصویر از محتوای مورد انتظار Blood and Wine بازی The Witcher 3: Wild Hunt منتشر کرده است. در ادامه مشخص شد این محتوای اضافی در نیمه اول سال ۲۰۱۶ منتشر خواهد شد.
Konrad Tomaszkiewicz, کارگردان بازی گفت:
ما تقریبا سال ۲۰۱۵ را پشت سر گذاشته ایم. سالی بزرگ برای عناوین جهان باز و زمانی فوق العاده برای The Witcher. سالی پر از تلاش ها و سختی ها برای تیم و پر از پیروزی های شخصی برای ساخت عنوانی که تا کنون ۳۰۰ جایزه مختلف را دریافت کرده است(wow). ما برای رسیدن بهموقعیت کنونی موانع زیادی را پشت سر گذاشتیم و البته اعتماد و پشتیبانی بازیکنان نیز همیشه پشت سر ما بوده است. این همچنین سال شما نیزمی باشد. Blood and Wine, دومین بسته الحاقی این بازی در دست ساخت است. مناطق بزرگی که در این بسته برای گشت و گذار است, تا کنون مانند آن ها در The Wild Hunt و Hearths of Stone دیده نشده است. این بسته با داستان های زیادی پر شده است که می توانید آن ها کشف کنید.
Blood and Wine نزدیک به ۲۰ ساعت داستان جدید را روایت می کند که در منطقه توسینت (Toussaint) جریان دارد گرالت این بار پا به شهری می گذارد که خالی از هر گونه جنگ و خرابی است و اتمسفری شاد دارد.مردمانش بیش از حد خود را به بیخیالی و وقت گذرانی زده اند و شوالیه هایی که قصد دارند تا یک راز باستانی و خونین را پنهان کنند.


این بازی فوق العادس حتی بدون این بسته های الحاقی…الان حدود سه ماهه وقتی بتونم بازی کنم یا اینو بازی میکنم یا فوتبال و هدفم اینه که تموم مراحل و ماموریت های جانبیش رو هم برم
این بسته های الحاقی داستانی هم که محشره :yes:
واقعا حقش بود که گوتی بشه! :cute:
طراحی مناظر عالیه!