یک قدم فراتر در دنیای لپتاپ های گیمینگ با Alienware Graphics Amplifier

نظر شما در مورد لپتاپ های گیمینگ امروزی در بازار چیست؟ به عبارت دیگر، آیا شما لپتاپ را وسیله مناسبی برای گیمر های حرفه ای می‌دانید؟ دست کم با تکنولوژی امروزی من می‌گویم خیر. بله البته، این لپتاپ ها امروز به چیپ های گرافیکی سری قدرتمند GTX اینویدیا مجهز شده اند، پردازنده های نسل چهارم اینتل روی آن ها سوار شده است، رم اصلی و ویدئورم های با ظرفیت فوق العاده خوب روی آن ها دیده می‌شود و مواردی از این دست. بله همه این حرف ها درست است. اما اتفاقا، همین حرف هاست که اگر بی‌دقتی پیشه کنید، و فکر کنید این اسم های بزرگ برای شما یک تجربه فوق العاده از گیم به همراه دارد، جز یک جیب خالی از پول و فکر مملو از پشیمانی چیزی برایتان نمی‌گذارد. اینویدیا GTX یا اینتل Core i7 فقط اسامی دهان‌پرکن تجاری هستند. این واژه ها را فراموش کرده و با جزئیات خصوصیات هر قطعه را بررسی کنید تا ببینید، دنیای گیمینگ لپتاپ با وجود پیشرفتی که داشته است هنوز هم در برابر دنیای گیمینگ دستکتاپی خوار است. تعجبی نیست وقتی روی کامپیوتر دسکتاپتان سیستم خنک کننده‌ای نصب کرده اید که به جای پنکه در تابستان در خانه‌تان می‌توانید از آن استفاده کنید، نباید انتظار داشته باشید روی یک دستگاه با قطر یک اینچی هم بتوان چنین بازدهی و قدرتی دریافت کرد. همین الان هم می‌توان یک لپتاپ همپای قوی‌ترین سیستم دسکتاپی موجود دست و پا کرد، منتها هروقت بخواهید آن را جابجا کنید احتمالا باید یک آژانس هم بگیرید که تا مقصد برایتان حملش کند.

 

احتمالا در سال های پیش رو، این معضلات برطرف خواهد شد و با پیشرفت قطعات کامپیوتری به سمت کوچک‌ تر بودن، کم مصرف تر بودن و حرارت کم‌تری تولید کردن در کنار مقاومت دمایی بیش‌تر، و البته با تولید باتری هایی با شارژدهی مناسب‌ تر و زمان شارژشدن کم تر، به جایی خواهیم رسید که دستگاه های پورتابل به صورت جدی‌تری در گیم مطرح شده و چه بسا جای دسکتاپ ها را هم بگیرند. اما با تکنولوژی امروز، چنین چیزی یا ممکن نیست یا هزینه سرسام‌آوری به بار می‌آورد.

 

 

در همین راستا شرکت توسعه سخت افزاری Alienware متعلق به Dell، همگام با جدیدترین لپتاپ گیمینگ خود با نام Alienware 13، از یک دستگاه گسترش عملکرد گرافیکی با نام Alienware Graphics Ampilfier با قیمت پایه ۳۰۰ دلار پرده برداری کرده است که همزمان با خود لپتاپ عرضه خواهد شد. دستگاه سنگین ۳.۵ کیلوگرمی با منبع تغذیه ۴۶۰ وات داخلی که از اکثر کارت های گرافیکی دسکتاپی پشتیبانی می کند، با کابل رابط USB3/PCI-E به لپتاپ منتصل شده و از قابلیت های پردازنده گرافیکی نصب شده در داخل آمپلی فایر استفاده خواهد کرد. نمی‌دانم چقدر این قضیه صحت دارد اما گویا فقط یکی از غول تشن های چیپ های گرافیکی، AMD Radeon R9 295X2، با آن ناسازگار است و Alienware در تلاش است این مشکل را هم برطرف کند. متاسفانه این محصول، در حال حاضر به پورت مخصوصی متصل می‌شود که برای اولین بار روی لپتاپ Alienware 13 موجود بوده و در ادامه روی لپتاپ های گیمینگ نسل بعدی این شرکت نیز وجود خواهد داشت. به همین دلیل، فعلا نمی‌توان آن را به هیچ لپتاپ دیگری متصل نمود. با Alienware Graphics Amplifier می‌توان یک تجربه گیمینگ لپتاپی با گرافیک های قدرتمند دسکتاپی را داشت اگرچه، ۳۰۰ دلار برای این محصول مبلغ زیادی به نظر می‌رسد. Alienware 13 در ماه میلادی پیش رو (نوامبر) وارد بازار می‌شود.

 

 

 

 

فرشاد خرمی

فعال در عرصه گیم عمدتا به عنوان خبرنگار. ژورنالیستی سایبر را به عنوان یک حرفه نگاه می کنم و مطالعات بسیاری در این زمینه داشته ام. همچنین تجربیات و اطلاعاتی در زمینه نقد و بررسی گیم و اصول و فنون آن دارم.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۳ پاسخ‌ها

  1. ykmin گفت:

    یا ابلفضل
    تصور کنید فردا چیزی بسازن که توی چنین جعبه هایی چهار تا کارت باشه واسه لبتاب ها

    بی خوابی در خوابگاه

  2. ABS92 گفت:

    ممنون بابت مطلب خوندنی و جالبتون
    اگر اطلاع داشته باشید حدود یک ماه پیش این کار رو msi برای یکی از لپ تاپ های گیمینگ خودش کرده بود که الان هم alienware هم به شکلی تقلید کرده.
    دم msi گرم که همیشه توی مسائل گیمینگ داره خوب جلو میره و پیش قدمه.

  3. حسین جون گفت:

    چه تشبیه زیبایی بیخوابی در خوابگاه خوشم اومد ایول
    ممنون بابت مقاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *