کاربردهای گوناگون تلگرام برای افراد مختلف

کاربردهای پیام‌رسان تلگرام برای افراد مختلف

کاربردهای گوناگون تلگرام برای افراد مختلف

در میان انبوه اپلیکیشن‌های پیام رسانی که این روزها در موبایل‌ها می‌بینیم، شکی نیست که تلگرام یکی از محبوب‌ترین آن‌هاست. اگر شما نیز یکی از افرادی هستید که از تلگرام استفاده می‌کنید باید بدانید که این برنامه با توجه به این‌که در ظاهر یک پیام‌رسان ساده است ولی امکانات جالب زیادی در اختیار کاربران قرار می‌دهد که زمینه‌ساز فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی زیادی می‌شود.

با توجه به سرعت بالای رد و بدل اطلاعات و سادگی ظاهر و همچنین امنیت بالا در نفوذ و سرقت اطلاعات کاربران در تلگرام، این برنامه توانسته است خود را به عنوان پیام رسان اصلی در ایران مطرح کند. همچنین تلگرام با داشتن ویژگی اجتماعات مجازی در زمینه‌های مختلف از جمله خانوادگی و دوستانه و… در قالب گروه‌های تلگرامی باعث اشتراک‌گذاری انواع مطالب در میان افراد و گروه‎ها و کانال‌ها گردیده است.

این ویژگی‌های منحصر به فرد تلگرام باعث شده است که توجه افراد بسیاری از قشرهای مختلف از جمله افراد و کاربران عادی، تا مدیران کسب و کار و بیزنس من‌ها به سمت تلگرام جلب شود که هر یک هدف خاصی را در تلگرام دنبال می‌کنند و در راستای رسیدن به هدف خود در این پیام‌رسان فعالیت می‌کنند.

افراد و کابران عادی از تلگرام چه استفاده‌ای می‌کنند؟

کاربران عادی تلگرام معمولا افرادی هستند که صرفاً برای ارسال پیام به دوستان، اطلاع از پیام‌های دیگران و یا وقت‌گذرانی به تلگرام مراجعه می‌کنند و اکثراً از آن به عنوان یک پیام‌رسان استفاده می‌کنند و معمولاً زمان خود را صرف صحبت با دوستان و خانواده، صحبت در گروه‌های مجازی و خواندن مطالب کانال‌های مختلف می‌کنند.

مدیران کسب و کار از تلگرام چه استفاده‌ای می‌کنند؟

کاربردهای گوناگون تلگرام برای افرا مختلف

مدیران کسب و کار و بیزنس‌من‌ها از تلگرام به عنوان یک منبع درآمد و یا تریبون اطلاع‌رسانی و تبلیغات در رابطه با شغل خود استفاده می‌کنند که با ایجاد کانال‌های تلگرامی سعی می‌کنند ممبرهای زیادی را جمع کنند تا بتوانند در این کانال محصولات خود را بفروش برسانند و یا خدمات خود را ترویج کرده و با ارایه اطلاعات جدید به کاربران و تبلیغات ، درآمدی از کانال به دست آورند.

مدیران کسب و کار چرا به تلگرام روی می آورند؟

دلایل مختلفی برای جذب مدیران کسب و کار به تلگرام وجود دارد که با ورود کانال تلگرام و از طرفی هم پررنگ تر شدن نقش ربات‌ها در تلگرام فعالیت های اقتصادی انجام گرفته در این عرصه کم کم رنگ و بوی جدی تری به خود گرفت بطوریکه افراد حاضر در عرصه تجارت میدان دایره فعالیت های خویش را با کمک امکانات مناسب این پیام رسان گسترش داده و گروه ها و کانال های تلگرامی صحنه مبارزه‌ای جانانه درجهت پیشبرد اهداف اقتصادی این افراد گردیده و حتی گاهی منجر به حذف فیزیکی بنگاه اقتصادی و انتقال آن به دنیای مجازی شده است.

در هر صورت به دلیل پرکاربر بودن این شبکه اجتماعی در ایران، مدیران و صاحبان کانال تلگرامی می‌توانند با جذب یوزرهای زیاد، آنها را به مشتریان جدید خود تبدیل کرده و به درآمد قابل توجهی برسند.

دغدغه مدیران در بحث کانال های تلگرامی چیست؟

به این دلیل که مدیران کسب و کارها همواره به دنبال افزایش مشتری و در نتیجه افزایش درآمد خود هستند، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌هایشان در مدیریت کانال تلگرام خود، افزایش ممبر تلگرام برای کانال می‌باشد که این مهم با روش‌های مختلف و بعضاً پرهزینه میسر می‌گردد.

همچنین ادمین‌های کانال تلگرام و صاحبان کسب و کار، همیشه باید به دنبال روش‌های مناسب بازاریابی آنلاین و نیز نکات مهم مدیریت کانال تلگرام باشند.

البته در پروسه جذب و افزایش کاربران جدید به کانال تلگرامی‌تان، توصیه می‌کنیم همواره به دنبال افزایش ممبر واقعی باشید تا واقعاً بازده نیز دریافت کنید.

دلایل اصلی کاهش و افت ممبر کانال چیست؟

دلایل افت اعضای کانال و ریزش ممبر

از جمله دلایل مهم کاهش اعضای کانال و ریزش ممبر، می‌توان موارد زیر را ذکر کرد:

۱- تبلیغات بیش از حد در کانال: که باعث سردرگمی و مزاحمت شده و باعث حذف کانال توسط کاربر می‌شود.

۲- پایین بودن کیفیت مطالب و محتوا : چون مطالبی که کیفیت پایینی دارند باعث خستگی و دلزدگی کاربر می‌شود.

۳- نامربوط بودن مطالب با موضوع کانال: چون کاربران کانال به دلیل کسب اطلاعاتی که مرتبط با موضوع کانال است عضو کانال می‌شوند.

۴- انتشار مطالب بدون زمان‌بندی: اگر زمان‌بندی صحیح نباشد و بدون برنامه مطلب منتشر شود باعث خستگی کاربر و ترک وی از کانال می‌شود.

۵- تغییر نام و لوگو کانال در فواصل زمانی کم: باعث می‌شود که کاربر کانال را گم کند و به دنبال کانال مورد علاقه خود کانال را حذف کند.

۶- عدم توانایی در جذب یوزرهای جدید: اگر ایده‌های جدید و تبلیغات در کانال‌های مختلف برای جذب یوزر نباشد، میزان افت و ریزش ممبر، از اعضای جدید پیشی میگیرد و روال رو به زوال و منفی‌گری پیش می‌رود.

۷- حذف اکانت تلگرام توسط کاربران : ممکن است یک سری از کاربرانی که در کانال خاصی عضو هستند به مرور زمان بنابه دلایل شخصی به دلایل مختلفی اکانت خود را حذف می‌کنند

هومن محمدزاده

مدیریت وب سایت میهن گیم

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *