Turn 10 : عنوان Forza Motorsport 6 بزرگترین بازی که تاکنون ساخته ایم.

Dan Greenawalt یکی از سازندگان عنوان ریسینگ Forza Motorsport 6 به تازگی تایید نمود این بازی بزرگترین عنوانی است که تاکنون ساخته ایم. وی طی مصاحبه اخیرش اظهار داشت:

این بزرگترین بازی است که تاکنون ساخته ایم. عنوانی که ۴۵۰ اتومبیل Vista Force یعنی قابل سفارشی سازی، آسیب پذیر، قابلیت دید اول شخص و سوم شخص در خود جای داده است. از سایر ویژگی های ۲۶ پیست مختلف که ۱۰ پیست آن تاکنون مشاهده نشده، پشتیبانی از ۲۴ بازیکن در بخش چندنفره، بخش career هفتاد ساعته و کیفیت ۱۰۸۰p/60fps .

هدف تیم Turn 10 ارائه عنوانی است که از نظر چندنفره هیچ مشکلی نداشته و با سرور اختصاصی اختلالی پیش نیاید. Forza Motorsport 6 در ماه های قبل معرفی شد اما رونمایی رسمی آن در کنفرانس E3 امسال مایکروسافت انجام گرفت.

بازی جدای از ویژگی های ذکر شده از آب و هوایی پویا و متغیر نیز بهره می برد. Forza Motorsport 6 قرار است ۱۵ سپتامبر سال جاری به طور انحصاری برای XBOX One انتشار پیدا کند.

منبع

world

میلاد جهاندار خبرنگار میهن گیم

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *