گزارشی از صنعت آسانسور در چین و جهان در سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۰

برای بررسی صنعت آسانسور در جهان، به بررسی «گزارش جهانی صنعت آسانسور و چین در سال ۲۰۱۶-۲۰۲۰» و «گزارش تحقیقات بازار جهانی آسانسور صنعت ۲۰۱۶» می‌پردازیم. در این گزارش‌ها داده‌هایی از سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ وجود دارد که وضعیت صنعت را طی این سال‌‌‌ها پیش‌بینی می‌کند. توجه شود که ممکن است که حجم بازار سرویس و نگهداری آسانسور به‌موازت گسترش بازار صنعت آسانسور رشد ‌کند یا کاهش بیابد.

در سال ۲۰۱۵، حجم فروش جهانی آسانسور برای نخستین بار در طی ۲۰ سال گذشته، به تعداد ۸۰۳۰۰۰ میلیون کاهش یافت که نسبت به سال قبل ۳٪ کاهش یافته است. این امر عمدتاً به دلیل کاهش تقاضای مسکن در چین بوده است. در سال ۲۰۱۶، برآورد می‌شد که بازار تضعیف‌شده چین، حجم فروش آسانسور جهانی را به ۷۸۳۰۰۰ میلیون کاهش بدهد. در حال حاضر، چین از نظر تولید و مصرف به بزرگ‌ترین صنعت آسانسور جهان تبدیل شده است. مارک‌های بزرگ جهانی تنها مالکیت یا سرمایه‌گذاری‌های مشترکی را در چین ایجاد کرده‌اند که به‌عنوان مرکز کارخانه و تولید آسانسور در جهان عمل می‌کنند.

در سال ۲۰۱۵-۲۰۱۶، گزارش صنعت آسانسور چین این نکات را خاطرنشان می‌کند:

میزان فروش آسانسور کاهش یافته اما تأثیر کمی در چندین شرکت بزرگ آسانسوری دارد. در سال ۲۰۱۵، رکود در املاک و مستغلات، و حوادث مکرر آسانسور منجر به کاهش حجم فروش آسانسور چین شده است؛ برای اولین بار در سال‌های اخیر، از ۵۰۰،۰۰۰ در سال ۲۰۱۴ به ۴۸۰،۰۰۰، یعنی ۴٪ کاهش در سال رسیده‌ایم. در سال ۲۰۱۶، حجم فروش همچنان رو به کاهش بوده است. سقوط ناگهانی در فروش آسانسور، به جای اینکه بر چند شرکت بزرگ آسانسور که دارای سرمایه فراوان، مشتریان پایدار و رقابت قوی‌تر هستند، تأثیر بیشتری بر شرکت‌های کوچک و متوسط ​​(بنگاه‌های متوسط) گذاشت. در سال ۲۰۱۵، شرکت صنایع مکانیک و برق شانگ‌های، آموزشی ویبولیتین، شرکت Canny آسانسور، آموزشی ویبولیتین و شرکت سهامی گوانگژو ، به فروش ۶۱،۸۹۸ واحد، ۱۹،۵۳۰ واحد و ۱۱۰۱۶ واحد رسیده‌اند.

 

شرکت‌های اصلی آسانسور در چین عبارت‌اند از شرکت صنایع مکانیکی و برق شانگ‌های، آموزشی ویبولیتین، شرکت سهامی گوانگژو Guangri، آموزشی ویبولیتین، شرکت آسانسور Canny، شرکت SJEC ، شرکت گروه صنایع فکری Shenyang Yuanda ، شرکت آسانسور دوننان، شرکت آسانسور شاندونگ بونسه، شرکت آسانسور هونان ساندا، و آسانسور راین. شرکت‌های بزرگ آسانسور خارجی عبارت‌اند از: اوتیس، هیتاچی، شیندلر، ThyssenKrupp، توشیبا، فوجیتک و کون. اینکه استاندارد آسانسور در شرکت‌های خارج از چین با شرکت‌های چینی برابری می‌کند موضوعی جداست.

بازار نگهداری آسانسور به یک بازار در حال رشد تبدیل شده است، به طوری که شرکت‌های بزرگ این خدمات را تقویت کرده‌اند. براساس بازار سهام آسانسور، مشاغل نگهداری آسانسور روبه‌افزایش و حجم بازار زیادی برآورد شده است. در پایان سال ۲۰۱۵، چین در کل ۴ میلیون دستگاه آسانسور داشت. می‌توان برآورد کرد که حجم بازار نگهداری آسانسور چینی ۳۲ میلیارد RMB خواهد بود. اگرچه درآمد تعمیر و نگهداری کمک چندانی به این شرکت‌ها نمی‌کند، بسیاری از شرکت‌های چینی متوجه شده‌اند که بازار نگهداری آسانسور به فرصت رشد جدیدی برای صنعت آسانسور تبدیل می‌شود. به این دلیل آنها پیش‌قدم شدند و به دنبال یک طرح شبکه‌ای در سطح کشور برای تعمیر و نگهداری آسانسور هستند.

 

صادرات آسانسور به لطف صادرکنندگان اصلی – جیانگ سو و ژجیانگ – به طور پیوسته افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۵، چین ۷۴.۱۰۱ دستگاه آسانسور مسافربر، پله برقی و گردشگاه‌های متحرک صادر کرد که نسبت به سال گذشته ۵۱۹۱ واحد افزایش یافته است. ارزش صادرات نسبت به سال قبل ۸ درصد افزایش یافت و به ۲۰.۱۲۰۲ میلیارد دلار رسید. ژجیانگ و جیانگ سو استان‌های اصلی صادرکننده آسانسور و پله‌برقی مسافربر در چین هستند. در سال  جیانگ سو با حجم صادرات ۲۵۹۹۹، معادل ۴۸.۵٪ از کل صادرات، در رتبه نخست کشور قرار گرفت. ۶،۹۱۱ پله برقی صادر شد که ۳۳.۶ درصد آن را تشکیل می‌داد. انتظار می‌رود صنعت آسانسور در سال‌های اخیر دوباره رشد کند. بازار نگهداری و تعمیر آسانسور بر اساس بازار سهام رشد خواهد کرد.

 

در سال های ۲۰۱۷-۲۰۲۰، تحت سیره شهرنشینی، افزایش جمعیت، رشد سریع حمل و نقل ریلی شهری، اجرای تدریجی سیاست‌های نصب آسانسور و همچنین تعداد فزاینده‌ای از آسانسورهای قدیمی، ممکن است حجم فروش در صنعت آسانسور افزایش بیابد. تا سال ۲۰۲۰ پیش‌بینی می‌شود که حجم فروش به ۶۵۰،۰۰۰ و مالکیت آسانسور به ۵.۹ میلیون و اندازه بازار تعمیر و نگهداری ۴۷.۲ میلیارد RMB برسد.

هومن محمدزاده

مدیریت وب سایت میهن گیم

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *