گزارش کوتاه: وضعیتِ فاجعه‌بارِ کارکنانِ Konami

جدیدترین گزارشِ وب‌سایت Kotaku نشان می‌دهد که کارکنانِ شرکت کونامی با شرایط سختی مواجه هستند و با آن‌ها به‌مانند زندانی‌ها برخورد می‌شود. با ما در ادامه‌ی مطلب برای کسب جزئیات بیشتر همراه باشید.

داستان از جایی شروع می‌شود که کونامی در سالِ ۲۰۱۰  عنوانِ کم‌هزینه‌‌ی Dragon Collection را برای گوشی‌های هوشمند عرضه می‌کند. بازی‌ای که باوجود بودجه‌ی ساخت فوق‌العاده پایین، سود زیادی را برای کونامی به ارمغان می‌آورد و همین امر سبب می‌شود تا شرکتی که زادگاه عناوینی همچون MGS، Silent Hill و البته Pro Evolution Soccer است، به بازی‌های کم‌هزینه موبایل که سودآورتر از عناوین هاردکور هستند فکر کند. با این تفاسیر کونامی مجبور به خرج چیزی حدود هشتاد میلیون دلار برای عنوان Metal Gear Solid V: The Phantom Pain می‌شود و همین امر سبب نارضایتی مدیران کونامیست. پس شاید طبق صحبت‌هایی که چندی پیش در مورد روابط کوجیما و کونامی شد احتمالاً جدایی کوجیما از کونامی دلیلی جز این امر ندارد. در این گزارش اشاره‌ به نوع رفتار مدیران کونامی با اعضای کوجیما پروداکشنز می‌شود که مطمئناً جالب نیست.

kojipro_splash

  • طبق گزارشِ Nikkei، استدیویِ Kojima Productions که مشغول انجام کارهای نهایی برایِ انتشار MGS V است، دیگر با این نام شناخته نمی‌شود و “Number 8 Production Department” نام جدید آن به شمار می‌رود. آن‌ها نمی‌توانند به اینترنت دسترسی داشته باشند و تنها اجازه‌ی ارسالِ پیام‌های داخلی را دارند.
  • اعضای کونامی برای صرف ناهار باید کارتی را برای مشخص شدن زمانِ ورود و خروج خود همراه داشته باشند و اگر کسی دیرتر از موعد معلوم شده، به محل کار بازگردد، نامش در شرکت اعلام خواهد شد.
  • دوربین‌های امنیتی در سرتاسر محل کار کارکنان کونامی وجود دارند؛ اما فقط اسمشان دوربین امنیتی است و در واقع برای کنترل و نظارت بر کار آن‌ها فعال هستند.
  • اعضای کونامی دارای ایمیل معتبر و دائمی نیستند و آدرس ایمیل‌های آن‌ها هرچند وقت یک‌بار به‌صورت تصادفی (؟) تغییر می‌کند!
  • کارکنانی که ازنظر کونامی مفید نیستند، به بخش‌هایی نظیر نگهبانی یا نظافتPachi-Slot یا کار در باشگاه‌های تناسب‌اندام شرکت منتقل می‌شوند و بعضی از کارکنان هم به بخش Pachi-Slot ( ساخت دستگاه‌های بازی) منتقل می‌شوند. نکته‌ی ناراحت‌کننده در این مورد این است که طبق گزارش روزنامه‌ی Asahi News در سال ۲۰۱۳، یکی از کارکنان کونامی بعد از انتقال به بخش Pachi-Slot دچار افسردگی شده و از محل کارش فرار کرده بود!
  • افرادی که در فیس‌بوک، استاتوس‌هایی همانند ترک کونامی به‌قصد جایی جدید را بزنند، بلافاصله از شرکت اخراج شده و سایر کارکنانی که آن پست را لایک کنند هم‌شغلشان تغییر داده خواهد شد!

به نظر می‌رسد که کونامی وضعیت جالبی ندارد و احتمالا شرایط آن وخیم‌تر هم خواهد شد!

 

هومن محمدزاده

مدیریت وب سایت میهن گیم

شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *