فروش جهانی ۶ میلیون کپی از The Last of Us
عنوان The Last of Us که دارای سبکی Action Adventure بود در سال گذشته به صورت انحصاری برای کنسول های PS3 منتشر شد و توانست نمراتی بسیار بالا را از آن خود کند.حال مشخص شده است که این عنوان توانسته است به صورت جهانی،۶ میلیون کپی فروش کند.برای یک IP تازه نفس آن هم عرضه در اواخر نسل و نزدیک بودن نسل دیگر،بسیار هیجان انگیز و بزرگ است،و از نظر هر استانداردی،این عنوان نمایش خوبی ار خود داشته است.
عنوان The Last Of Us چهارمین ساخته استدیو Naughty Dog در نسل قبل بوده است.این اواخر نیز این عنوان توانست جوایز بسیاری را در BAFTA صاحب شود و لقب Game Of The Year را نیز از آن خود کند.
استدیو Naughty Dog درباره آوردن این عنوان بر روی کنسول نسل هشتمی سونی صحبت هایی کرده است ولی هنوز تایید نهایی از سوی این استدیو انجام نگرفته است.

کاش واسه پی سی هم اومده بود.خیلی بازی زیبایی هست.رکورد هم زده فک کنم توی این مدت ۶ میلیون کپی
کاش برای Pc هم میومد واقعا ولی خب همین بازی باعث شد خیلیا رو به Ps3 بیارن